Home News E pabesueshme! Çmimi i naftës pëson sërish rritje

E pabesueshme! Çmimi i naftës pëson sërish rritje

121
0

Bordi i Transparencës ka vendosur sërish rritjen e çmimit të naftës.

Rritet sërish çmimi i naftës ne 245 leke me vendimin e bordit, që pritet të behet publik sot . Ndërsa çmimi i benzines mbetet dhe gazit mbetet njelloj