Home Menyre Jetese Kryemadhi deklaron ‘b ombën’: Treçereku i politikanëve kanë biznese me Rusinë! Ndër...

Kryemadhi deklaron ‘b ombën’: Treçereku i politikanëve kanë biznese me Rusinë! Ndër keta dhe burri i ministres së Ramës

134
0

Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ka deklaruar se një pjesë e madhe e politikanëve shqiptarë kanë biznese të lidhura me Rusinë.

Tre çereku i tyre kanë biznese me Rusinë, burri i zonjës Krifca që nxorri të dhënat e pagës, a nuk ishte ai kompania? Këtu ka kaq shumë ngjarje dhe skandale sa që ne harrojmë thelbin e asaj.

Filloni merrni masa për ushqimin, ne miellin, vajin, qumështin, i marrim nga Serbia. Serbia është bërë lidere në Ballkan”, tha Kryemadhi