Home News Lajm i fundit/ Ndryshime në qeveri, ja kush iken(Emri+FOTO))

Lajm i fundit/ Ndryshime në qeveri, ja kush iken(Emri+FOTO))

149
0


LIRIM NGA DETYRA

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000, datë 30.1.2003, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

V E N D O S :

Z. Agron Tare, zëvendësministër për Evropën dhe Punët e Jashtme, lirohet nga kjo detyrë dhe ky vendim hyn ne fuqi direkt.