Home Menyre Jetese Pasi u bë “Beu” i Dhërmiut, Gaz Paja k ërcënon punëtorët ne...

Pasi u bë “Beu” i Dhërmiut, Gaz Paja k ërcënon punëtorët ne Tirane

357
0

Vetëm pak ditë më parë lajmi se gaztori Gaz Paja kishte marrë 133 mijë metra katrorë në Dhërmi, habiti të madh e të vogël.


Por duket se pasi u bë “Beu” i Dhërmiut, Gaz Paja filloi “të fryhet” dhe të arrijë deri aty sa të k.ërcënojë disa punëtorë që po punonin në Tiranë tek kompleksi Kodra e Diellit në pronësi të oligarkut dhe mikut tjetër të Velijat, Gentjan Sula të AGIKONS.


Ja dhe mesazhi i qytetarit i mbërritur pranë redaksisë së JOQ:

“Pershendetje Joq, Gaz Paja duke k.ërcënuar punetoret te Kodra e Diellit. Ka vilat atje dhe k.ërcënon punetoret pse punojnë… Punetoret po punonin dhe ai erdhi duke i k.ërcënuar se iu prish qetësia. Flm”