Home Menyre Jetese Rama jep lajmin e mire, vendos çmimet e ushqimeve bazë

Rama jep lajmin e mire, vendos çmimet e ushqimeve bazë

281
0

Bordi i Transaparencës i ngritur nga kryeministri Edi Rama ka vendosur miratimin e çmimeve të produkteve ushqimore.

104 lekë/kg për orizin (1 kg)

123 lekë/kg për sheqerin (1 kg)

321 lekë/litër për vajin e lulediellit

90.5 leke/kg për miellin masiv

Ky vendim është i detyrueshëm për të gjitha subjektet si ato qe tregtojne me shumice ashtu dhe per ato me pakice.